مجله

نحوه گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج + آموزش

سلام دوست عزیز ! خیلی خوش اومدی به سالیدیتی کد! در این مقاله قصد داریم درباره نحوه گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج و کسب درآمد دلاری از برنامه نویسی  صحبت کنیم. اگر قصد یادگیری برنامه نویسی بلاکچین و سالیدیتی رو داری حتما به دوره آموزش سالیدیتی سر بزن.

قبل از اینکه بخواهیم در مورد گرفتن پروژه برنامه نویسی خارجی صحبت کنیم بد نیست در مورد اینکه چطور میشه از برنامه نویسی کسب درآمد کرد صحبت کنیم.

روش های کسب درآمد از برنامه نویسی

یکی از ویژگی های مثبت برنامه نویسی اینه که می تونی به روش های مختلفی کسب درآمد کنی. در ادامه چند روش درآمد زایی متداول رو به صورت تیتروار ذکر می کنیم :

  • استخدام در شرکت ها، ادارات و سازمان ها
  • ریموت کار کردن در شرکت های خارجی 
  • تدریس به صورت آنلاین و حضوری
  • فروش سورس، قالب، افزونه و . . . 
  • راه اندازی استارتاپ 
  • فریلنسری
  • . . . 

روش های گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج و کسب درآمد دلاری

روش های زیادی برای کسب درآمد دلاری از طریق برنامه نویسی وجود داره که در یک مقاله جداگانه به طور مفصل درباره اون صحبت می کنیم اما برای گرفتن پروژه خارجی به طور کلی دو روش محبوب وجود داره :

  • کار کردن به صورت ریموت برای شرکت ها
  • گرفتن پروژه از طریق سایت های فریلنسری

کار کردن به صورت ریموت برای شرکت های خارجی

یکی از روش هایی که شما می توانید با انجام پروژه ها کسب درآمد دلاری از برنامه نویسی داشته باشید کار کردن به صورت ریموت برای شرکت های خارجی است. انجام کار به صورت دور کاری مزیت های خودش رو داره اما یکی از بهترین مزیت های کار کردن برای شرکت های خارجی به صورت دورکاری اینه که دستمزد شما به صورت دلاری پرداخت میشه و علاوه بر این می تونی در کنار این کار، کار های دیگ هم انجام بدی و درآمد داشته باشی.

خب در ادامه چند سایت برای پیدا کردن کار به صورت دوکاری رو مشاهده می کنی که می تونی با کمی وقت گذاشتن شغل های خوبی پیدا کنی :

  1. سایت Remote Ok : سایت Remote OK یکی از بزرگترین سایت های کار از راه دور است که تقریبا ۵۰ هزار موقعیت شغلی از راه دور به شما معرفی می کند و روزانه به این موارد اضافه میشود. بیشتر موقعیت های موجود در این سایت مربوط به حوزه تکنولوژی هستند البته چند موقعیت غیر تکنولوژی نیز میتوانید پیدا کنید.استخدام دورکاری در شرکت خارجی | سایت remote ok
  2. سایت Remotive : سایت Remotive یکی دیگر از سایت های دورکاری برای افراد حوزه تکنولوژی است. ویژگی برجسته این سایت این است که هر شغلی که شما در این سایت مشاهده می کنید توسط تیم Remotive انتخاب و تایید میشود. بنابراین شما میتوانید شغل دلخواه خود را با خیال راحت در این سایت انتخاب کنید. همچنین تیم و کارمندان سایت Remotive نیز از راه دور این سایت را اداره می کنند.کار ریموت برنامه نویسی در شرکت خارجی | سایت remotive
  3. سایت We work remotely : سایت We Work Remotely خود را به عنوان بزرگترین سایت معرفی شغل دورکاری معرفی می کند. این سایت دسته بندی های شغلی متفاوتی از برنامه‌ نویسی گرفته تا فروش را در بر میگیرد. اگر شما به برنامه نویسی مسلط هستید این سایت میتواند بهترین انتخاب شما باشد. کار برنامه نویسی در خارج از کشور یکی از پردرآمد ترین شغل ها است. همچنین شما می توانید در این سایت شغل خود را بر اساس وقت خود تنظیم کنید.

سایت های فریلنسری

سایت های فریلنسری هم یکی از محبوب ترین گزینه ها برای گرفتن پروژه است این سایت ها در واقع نقش تسهیل گر را برای برقراری ارتباط بین کارفرما و نیروی کار ایجاد می کنند. در ادامه لیستی از سایت های فریلنسری را ذکر می کنیم که می تونی پروژه های مرتبط با مهارتت رو در سایت ها ببینی و برای کارفرما ها رزومه ارسال کنی. البته طبیعتا قبلش به یک رزومه انگلیسی و حرفه ای، چند نمونه کار و کمی دانش زبان انگلیسی نیاز داری.

نکته مهم: بسیاری از سایت های فریلنسری برای کاربران ایرانی محدودیت هایی ایجاد کرده اند. اگر جزو دانش پذیران دوره جامع آموزش سالیدیتی هستی به بخش دوم دوره مراجعه کن و آموزش کامل استفاده و گرفتن پروژه از این سایت ها رو ببین

خب بریم سراغ لیست سایت های فریلنسری برای گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج

سایت فایور (FIVERR.COM)

اولین سایت فایور هست. احتمالا اسم این سایت معروف و پر مخاطب رو شنیده باشی. این سایت در زمینه فروش خدمات آنلاین فعالیت می کنه و کاربر زیادی هم داره.

سایت آپ ورک (UpWork)

زمانی فقط دو پلت فرم برای پیدا کردن مشاغل فریلنسری وجود داشت: oDesk و Elance. سرانجام، این دو با یکدیگر ادغام شدند و یک بازار صلح آمیزی برای افراد ایجاد کردند تا بتوانند به مشتریان خود در سراسر جهان دسترسی داشته باشند و این پلت فرم Upwork نامگذاری شد. از طریق این سایت هم می تونی پروژه های برنامه نویسی خارجی بگیری

سایت فلکس جابز (FlexJobs)

سایت flexjobs فلکس جابز

سایت FlexJobs هم یکی دیگر از سایت های معتبر فریلنسری است که از سال 2007 فعالیت خود را رسما شروع کرده است و تا به امروز شرکت های بسیاری در جهان سفارش ها  و پروژه های فرلنسری خود را در این سایت ثبت کرده اند. البته یکی از مشکلات این سایت مخصوصا برای ایرانی ها پرداخت اجباری حق اشتراک برای عضویت در سایت است که نیاز به حساب تایید شده پی پال دارد.

توجه داشته باشید که کارها و موقعیت‌هایی که از سوی کارفرمایان در سایت فلکس جابز ثبت می‌شود، صرفاً فریلنسری نیستند. بعضی از این موقعیت‌ها، کارهای ثابتی هستند که یک شرکت برای استخدام نیروی کار به صورت غیرحضوری، درخواست خود را در این سایت ثبت کرده است. این سایت در زمینه‌های مختلفی از جمله حسابداری، بیمه، ورود اطلاعات محصولات در سایت، آموزش و کلیه پروژه‌های فریلنسری فعالیت می‌کند.

همچنین سایت فلکس جابز این امکان را به کاربران خود می‌دهد که به صورت مستقیم با هم همکاری و مسائل مالی را هم بدون واسطه حل و فصل کنند. شرکت‌ها برای استخدام نفرات مورد نیاز می‌توانند در سایت فلکس جابز آزمون استخدامی برگزار کنند.

 

Print Friendly, PDF & Email
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 3.8]
اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید